28. mai 2012

bdellium tools pintslid

Olen usinasti proovinud ja veendunud, et võin väga pädevalt kiita kolme vahvat pintslit mis minu kätte aprillikuus sattusid. Kahjuks on miinus see, et neid Eestis ei ole saadaval. Aga tänapäeval on kõik niivõrd arenenud, et kui on huvi ja soov siis nad saamata ei jää. Uuri lähemalt SIIT.

Kuna bdelliumi pintslite valik on ilmatuma suur, siis otsustasin kolme kasuks esialgu, mis mul kõige enam vaja oli. 780 pencil, 785 tapered blending ja 787 duet fiber large tapered blending, ehk siis pliiatspintsel, hajutamispintsel ja suur kahe erineva harjastikuga (osad pikemad ja teised lühemad) hajutuspintsel. Kõik kolm on pärit rohelisest kollektsioonist. Täiesti lemmikuks on mul kujunenud pliiatspintsel (780), kuna sellega on nii mõnus silmapliiatsijoont harjutada või lauvärvi väga täpselt silmalaule asetada. Kuigi teised on ka väga head, on see mind tõesti hämmastanud. Teeb meigi tegemise lihtsaks ja kiireks.
785 pintslit ma kasutan üldiselt lauvärvi hajutamiseks, jällegi, teeb töö väga kergeks ja lihtsaks. 787 on ka tegelikult mõeldud lauvärvide hajutamiseks, aga mina kasutan hoopis peitekreemiga, väga ilus viimistlus jääb.
Kuna ma olen suhteliselt ökofänn ja vegan asjad panevad kohe sõrmed sügelema, et tahaks proovida, veendusin jällegi, et mulle meeldivad sünteetilised pintslid rohkem. Needki on nagu ecotools, tehtud bambusest ja sünteetilistest harjastest. Kuna nad on veidike proffesionaalsemad kui ecotools, on ka hind veidike krõbedam, aga samas, odavam kui mac või mõni taoline meigi "lipulaev". Minu meelest täiesti lihtsad hooldada, ei kogu niivõrd palju baktereid ja peavad ka kauem vastu. Olen päris mitu korda neid juba sügavpuhastanud et pesnud ja ei aja absoluutselt karva.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar