18. mai 2012

Ecotools pintslid

Hei!
Pole pikalt midagi siia kirjutanud, aega on vähe olnud ja sebimist palju. Aga ma loodan, et te ei pahanda ja ootate endiselt sissekandeid. (Ps. tegin täna uue ELF'i tellimuse ja lähiajal tuleb bdelliumi pintslid ning sugarpilli pigmendid ja kohe-kohe tuleb ka VIDEO! Et tasub pilku peal hoida.)

Täna siis räägin teile Ecotoolsi looduslikest bambuspintslitest. Kokku olen omale muretsenud kolm komplekti, bronzer ehk siis päiksepuudripintsel, 5 pintsli reisikomplekt ja kaldotsaga pintsel. Soetasin need omale looduskosmeetika online poest.  Päiksepuudripintslit, see kõige suurem ja massiivsem, seda ma kasutan enamasti jumestuskreemi näkku kandmiseks, kuna see annab väga loomuliku mulje. Olen kasutanud ka päiksepuudriga, aga kahjuks jääb pintsel veidike suureks ja ei rahulda mu nõudmisi. Reisikomplekt on vahva peegliga kotikeses, pintslid on suurepärased, pehmed ja ei aja karva, ainuke miinus on nende lühike saba. Mulle meeldib kui pintslivars on pikk ja käes kindlalt. Kaldotsaga pintslit ma kasuta lainerjoone või kulmude tegemiseks, väga tugeva peenikese harjastikuga ja ei kaota oma vormi.

Kokkuvõttes, KIIDAN. Pintslid on pehmed, kerged hooldada ning uskumatult soodsad. (kaldotsaga ~4 euri, päiksepuudri pintsel ~12 ja komplekt ~16 euri.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar