18. detsember 2014

fierce


Olen liiga palju RuPaul's Drag Race't vaadanud ja ma olen liigselt draq queenide meigivõtetest ja üleküllusest ja liialdamisest inspriseeritud. Kahju küll tõdeda, et mul pole eriti värve meigikollektsioonis, tükk tegemist, et midagi omapärast välja mõelda. Aga asi seegi ;) Lisaks tuli mul Lime Crime üks uutest Velvetinidest ära - panin kohe kasutusse, kaua oodatud kaunike teine!Nägu 

MAC Studio Fix jumestuskreem toonis NC15
Misslyn peitekreem toonis 10

Kulm

Make Up Store Microshadow toonis Kakaw

Silm

Yaby lauvärvid toonides Purple Elephant, Pure Yellow, Oranges
Ingloti must lauvärv
Sleeki Vintage Romance paletis leiduv tumedam ja matim lilla
Maybelline Volum' Express Smoky Eyes ripsmetušš
Ardelli ripsmed, numbris pole kindel, kuna originaalpakend jalutama läinud

Põsk

Sleeki Blush by 3 Flame palett
Huul

MAC huulepliiats toonis Whirl 
Lime Crime Velvetine toonis Cashmere

Hõissa! ( kui blogist jääb väheks, võib end alati mu Instagrami jälgijate hulka end sokutada @lustikummut ;)) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar